Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 5 – 9 Ekim 2021’de

Güçlü ve sürdürülebilir modern tarım uygulamalarının son trendlerinin yer aldığı Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 5 – 9 Ekim 2021 tarihleri arasında, tarım ve hayvancılık sektörlerinin liderlerini Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi  bir araya getirecek.

Her yıl ekim ayında yapılan ve geleneksel hale gelen, sektörün global ticari buluşması BURTARIM 2021 Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 13. Uluslararası Hayvancılık Ekipmanları, modern tarımın tüm süreçlerinin yer aldığı geniş ürün grubu ile dikkat çekiyor.   Fiyatı milyon TL’leri bulan traktörlerden tohuma, hayvancılık ekipmanlarından sulama sistemlerine, tarımsal mekanizasyondan zirai ilaçlama yöntemlerine kadar çeşitli segmentlerde sergilenen son teknoloji ürünleri ziyaretçiler ile buluşturan Fuarlar, traktör ve tarımsal mekanizasyon satışlarına, ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaktadır.

Ülkemizin önemli ve stratejik sektörleri olan tarım ve hayvancılık alanındaki lider firmaları ile Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kafkaslara ve Afrika’ya uzanan kadar geniş coğrafyalardan iş insanını buluşturan Fuarlar, yıl boyunca kurulan iş bağlantıları ile etkin bir ticari platform olmaya devam ediyor.

Söz konusu Fuarlar; kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliği ile hazırlanmaktadır.

Önümüzdeki yıl 5 - 9 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Bursa çatısı altında 18. kez düzenleyeceğimiz Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarında yerinizi alın.

Saygılarımızla,

TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN